Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Rock for People s 0 % alkoholu, ale 100 % zábavy!

Letní festivaly jsou známé svou živou atmosférou, skvělou hudbou a nezapomenutelnými zážitky. Ty jsou často spojené s alkoholem, ale poslední roky ukazují, že tomu nutně tak nemusí být. I s nealkoholickými koktejly si totiž užijete 100 % zábavy.

VASSA DRINK a festival Rock for People společně myslí na všechny řidiče, maminky ale i ty, kdo nechtějí nebo nemůžou pít alkohol. Proto letošní ročník festivalu Rock for People, který se tradičně koná v Hradci Králové, přinese kromě vynikajících hudebních vystoupení také exkluzivní sortiment nealkoholických koktejlů, které dokonale osvěží a zpříjemní váš festivalový zážitek.

Nealkoholické míchané nápoje jako součást nabídky festivalu

Jedním z hlavních lákadel na stánku VASSA budou bezesporu nealkoholické koktejly, které jsou ideální volbou pro ty, kdo si chtějí užít festival bez alkoholu, ale s plnou chutí. Mezi nejžádanější patří Yuzu Gin & Tonic, který oslní svou svěží a citrusovou chutí, Dark Mojito, jehož hloubku dodává kombinace tmavého cukru a máty, a Vassa Libre, perfektní volba pro milovníky tradičních rumových koktejlů, která vás překvapí svou bohatostí a hloubkou chutí, a to vše bez jediné kapky alkoholu.

mocktails nealkoholicke koktejly vassa

Tyto koktejly nejen že osvěží, ale také ukáží, že nealkoholické nápoje mohou být stejně sofistikované a vzrušující jako jejich alkoholické protějšky.

Na festivalu Rock for People rozhodně nebudete na suchu. Pokud pro vás alkohol, dobré pivo a či klasický míchaný drink k festivalu neodmyslitelně patří, nenechte změnit vaše přesvědčení. Díky VASSA však letos máte možnost skončit u pár drinků a pak už pokračovat v režimu nealko. Zábava poběží dál, ale vyhnete se těžkému ránu či nepříjemným zážitkům, a to stále se skvělými chutěmi vydařených koktejlů od festivalových barových mistrů.

Nealko osvěžení a nové chutě

Předpověď počasí ještě neznáme, ale jak to na festivalech bývá, čeká nás během dne určitě pořádné horko. V tu chvíli vám nealko varianty klasických drinků přináší unikátní příležitost, jak se příjemně osvěžit, ale zároveň vyzkoušet nové chutě. Určitě si představíte spoustu drinků a chutí, které jste v životě prostě nezvládli vyzkoušet. Nebo jste je jen nechtěli míchat.

Tato bariéra s takzvanými mocktails (nealkoholické koktejly) úplně odpadá. Takže pokud chcete začít krásně vychlazeným (nealko) pivem a pak zkoušet nové chutě festivalových koktejlů, VASSA a nealkoholické koktejly festivalu Rock for People jsou ta pravá volba.

Konzumace nealkoholických koktejlů obohatí vaši festivalovou zkušenost a poskytne vám možnost oslavit hudbu a zábavu způsobem, který je nejen trendy, ale také zdravější. Ať už jste abstinent nebo jen hledáte příležitost k experimentování s novými chutěmi, nealkoholické koktejly od VASSA jsou dokonalou volbou, jak si užít festival na plno!