Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Recept na nealko VASSA DAIQUIRI

Daiquiri je koktejl oblíbený hlavně mezi muži, ale určitě si svou oblibu získá i u některých žen. Nejenže chutná skvěle, ale podává se v koktejlové sklenici, takže vypadá I elegantně. Koktejl Daiquiri vznikl na konci 19. století a pochází z Kuby, přesněji z města Santiago de Cuba. V tomto článku si ukážeme, jak připravit klasické Daiquiri v nealko formě, ale Daiquiri existuje i v dalších variantách – jahodové, melounové či ledové.

Nealkoholický drink oceníte obzvlášť, když si chcete dopřát koktejl k obědu, ale máte v plánu ještě třeba pracovat nebo chcete řídit a potřebujete se držet čistě nealkoholických drinků.

recept-nealko-drink-daiquiri

Příprava míchaného nealko koktejlu VASSA DAIQUIRI

  • 4,5 cl VASSA ZERO R
  • 2 cl limetkové šťávy
  • 0,5–1 cl cukrového sirupu (množství dle chuti)
  • kostky ledu

Do šejkru (nebo jiné pevně uzavíratelné nádoby) nalijte VASSA ZERO R a čerstvou limetkovou šťávu, přidejte cukrový sirup a 3–4 kostky ledu.
Všechny ingredience promíchejte v šejkru po dobu alespoň 20–30 sekund, poté přes sítko (které vás zbaví úlomků ledu) nalijte míchaný nápoj do koktejlové sklenice, kterou na závěr ozdobte plátkem citrónu nebo limetky.
A teď už si jen užijte kombinaci zajímavých a osvěžujících chutí.

Jestli vám v koktejlech chutná VASSA ZERO R, mohli byste si také oblíbit nealkoholický drink Dark´n´stormy, vyzkoušejte ho.

Váš tým VASSA