Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Jaké letní nealko koktejly zvolit ke grilování? A co dalšího mít připravené, než dorazí přátelé?

Léto je tady, k tomu patří teplé počasí, dobrá nálada a samozřejmě i akce s přáteli, jako například grilování. Asi to všichni znáte – vůně grilovaného masa, posezení s přáteli, hudba a také samozřejmě dobré pití. A jaké drinky zvolit a co dalšího je dobré mít nachystané, než přátelé dorazí? To vše se dozvíte v tomto článku.

Pokud chcete potěšit své přátele, kteří budou ještě ten den řídit auto, nebo třeba nepijí alkohol ze svého přesvědčení, či z jiných důvodů, zvolte tyto nealkoholické drinky:

tipy-na-letni-nealko-koktejly

 

Jak na přípravu koktejlů?

Recepty objevíte v odkazech. Na našem blogu ale také najdete článek na téma Barmanské minimum aneb základní vybavení domácího barmana. Každopádně budete potřebovat minimálně long sklenice, zásoby ledu, brčka, šejkr nebo jinou pevně uzavíratelnou nádobu.

Co dalšího mít nachystané ke správné „grilovačce”?

Na stůl určitě připravte solničku, pepřenku ale také ubrousky a párátka. Omáčky také nesmí chybět, dresing mějte jeden nepálivý a jeden i s feferonkami, dále samozřejmě hořčici a kečup. Asi všichni víme, že sto lidí, sto chutí.
Jako oblohu zvolte čerstvou zeleninu –⁠ rajčata, ledový salát, okurku, rukolu, papriku.
Přílohou k masu mohou být třeba bagetky (klidně je hoďte na chvilku na gril, budou potom křupavější) nebo hranolky či pečené brambory ve slupce.
Pokud máte mezi přáteli vegetariány, můžete pro ně připravit grilovanou zeleninu, například cuketu či lilek, nebo třeba sójový burger.

Tipy na aktivity během grilování

Společně strávený čas můžete zpestřit živou hudbou, pokud někdo z vás hraje třeba na kytaru či djembe. Jako hru můžete zvolit karty (poker, sedmu, mariáš), společenské hry jako třeba Aktivity (kde je i pantomima), nebo si na mobil stáhnout nějakou aplikaci, která má zajímavý kvíz. Určitě sami víte nejlépe, co nejvíc ocení právě vaši přátelé.

Přejeme dobrou chuť a příjemnou zábavu.

Váš tým VASSA