Při nákupu nad 1490 Kč získáte dopravu zdarma.

Recept na nealko Piňa coladu neboli Virgin coladu

Tentokrát jsme si pro vás připravili všem dobře známý ovocný koktejl, který je díky ledové tříšti opravdu kouzelným osvěžením. Jak už nadpis napovídá, jedná se o nealko Piňa coladu, která se ve své nealkoholické verzi nazývá Virgin colada.
Pokud na přípravu ledové tříště nemáte mixér, nezoufejte, zvládnete to i bez něj. Jednou z možností je nastrouhat větší kus ledu přes struhadlo. (Dáte zmrazit vodu třeba do misky, led si přidržíte při strouhání utěrkou.) Nebo položte kostky ledu na dřevěné prkénko, přikryjte je utěrkou a poté rozdrťte paličkou na maso.

nelkoholicka pina colada

Pro namíchání koktejlu Virgin colada budete potřebovat

  • 60 ml VASSA ZERO R
  • 60 ml ananasový džus
  • 30-40 ml kokosová smetana/mléko (množství dle chuti)
  • 200-250 ml ledová tříšť (případně kostky ledu)

Nejprve si nachystejte sklenici na stopce. Také si připravte ledovou tříšť, nebo kostky ledu. Příprava se liší podle toho, zda budete používat mixér.

1. varianta –⁠ příprava v šejkru
Do šejkru nebo jiné pevně uzavíratelné nádoby nalijte VASSA ZERO R, ananasový džus, poté kokosovou smetanu nebo mléko. Přidejte ledovou tříšť a v šejkru promíchejte alespoň 20 vteřin a přelijte nápoj do sklenice.

2. varianta –⁠ příprava v mixéru
Ujistěte se nejprve, že váš mixér je uzpůsobený i na kostky ledu. Do mixéru nalijte již výše zmíněné ingredience (pokud chcete můžete přidat i celé kousky čerstvého ananasu), pak 5-6 kostek ledu. Následně rozmixujte a přelijte do sklenice.

 

V závěru přidejte už jen brčko a plátek ananasu na ozdobu.

Drink VASSA ZERO R najdete také v těchto koktejlech a drincích VASSA Huricane, VASSA Cuba libre, VASSA Mai Tai. Nebo také v nealko VASSA ananasovém Daiquiri či klasickém nealko VASSA Daiquiri a mnoha dalších.

Přejeme dobrou chuť a příjemný relax s nealko koktejly.
Váš tým VASSA